Nova edició de l’Ad Libitum de Castelladral

L’Associació de Veïns i Amics de Castelladral i l’Alberg Castelladral van organitzar dissabte al vespre una nova edició de l’Ad Libitum, un acte cultural i gastronòmic que tenia com a objectiu donar a conèixer productors, els seus aliments i projectes, vehiculats a través de la cuina de Quim Miró. Bernat Casanovas Cruz, un dels fundadors del projecte #Tomating, i Marta Pujadó, del Celler Grau i Grau, van explicar els seus projectes com a prèvia del sopar.

El vi blanc de picapoll va acompanyar les xips de verdures i el tàrtar de tomàquet i hortalisses. El rost de la varietat merlot ho va fer amb el formatge tou del Mujal de la Formatgeria Cal Músic de Navàs, amb mermelada de tomàquet, i la mousse amb gelatina fet amb vi de Ladiferenta també de Navàs. Un negre jove, el Gent-Kat, acompanyava les mongetes amb cansalada de porc ral d’Avinyó. I finalment un negre criança ho feia amb les boquetes de vedella ecològic de Pastures de Castelltallat amb un ketxup de tomàquet verd. Tancava el menú degustació un fantàstic postre d’espumes i sorra de galeta oreo. La vetllada es va tancar amb l’actuació del grup vilanoví La Petita Havana.

L’Associació de veïns i amics de Castelladral i l’Alberg de Castelladral han volgut agraïr la col·laboració dels membres de l’Associació dels Pastorets de l’Ametlla de Merola que van col·laborar com cada any en la il·luminació de l’espai; i la col·laboració de l’Ajuntament de Navàs, així com de tots els productors i persones que van col·laborar en l’esdeveniment.

 


Notice: Undefined variable: categoria_pare in /var/www/clients/client1/web5/web/wp-content/themes/accesspress-parallax/content-single.php on line 47

Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/clients/client1/web5/web/wp-content/themes/accesspress-parallax/content-single.php on line 111