La Romànica en BTT

 

CARACTERÍSTIQUES: 64 km i 1650 m de desnivell positiu / 103,3 km i 3152 m de desnivell positiu

ORGANITZA: Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada.

La Romànica en BTT és una marxa de resistència enmarcada dins l’Open Gran Fons de la Federació Catalana de Ciclisme. Una marxa no competitiva oberta a majors de 16 anys, però sobretot enfocada a ciclistes amb una bona condició física i experiència en marxes semblants. Un recorregut de llarga distància, on el seu desnivell acumulat, però sobretot, el seu perfil dentat amb pujades i baixades constants fa que sigui tot un repte.

Arrel de la ja coneguda Marxa Romànica de Resistència a peu que organitza el Centre Excursionista de Navàs, i fruit de les inquietuds , il·lusions, i la bona voluntat dels ciclistes del poble de Navàs i amb el suport del Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada, s’aconsegueix organitzar per primer cop l’any 2012 .

Després de poques edicions, s’ha aconseguit convertir en una de les marxes de resistència més importants de la Catalunya Central, fonamentada en la seva duresa física i la seva vesant paisatgística i cultural, enllaçant una gran quantitat d’ermites del nostre romànic català.

Més informació:

 


Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/clients/client1/web5/web/wp-content/themes/accesspress-parallax/content-single.php on line 111