I Mostra d’Emprenedoria, Economia Social i Solidària i Cooperativisme

Dissabte 14 d’octubre de 2017, dins del programa de Fira de Tardor, es van obrir dos locals en desús del Carrer de l’Església amb l’objectiu de donar visibilitat als dits locals, fomentar el seu lloguer, i donar veu i fer difusió de projectes cooperatius de diversos sectors.

En un dels locals es va fer una mostra de set projectes cooperatius que fomenten l’economia social i solidària, des de diversos sectors: l’alimentari, el de les comunicacions, el de les finances… En l’altre local, hi havia l’artista navassenca Marta Obradors exposant les seves obres.

També, al llarg del carrer, hi havia jocs tradicionals fets amb fusta, amb l’objectiu de dinamitzar el carrer i fer que els nens i nenes de Navàs i d’altres indrets poguessin gaudir i desenvolupar el seu enginy jugant.

Els projectes convidats van ser:

 

Des de l’Omple, i amb el suport de l’Ajuntament de Navàs, seguirem organitzant formacions, xerrades, presentacions i altres activitats que fomentin una altra forma de fer economia, la que pensem i estem convençuts que és més justa amb les persones i amb l’entorn.

 


Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/clients/client1/web5/web/wp-content/themes/accesspress-parallax/content-single.php on line 111