Hort de Cal Tomàquet

Des del març de 2017 al Carrer Àngel Guimerà hi trobem l’Hort Urbà Ecològic anomenat Cal Tomàquet. És un projecte social impulsat per l’Ajuntament i on hi participen 13 famílies que cultiven un petit hort de 25 m2 i unes parcel·les col·lectives. A més ho fan aprenent d’horticultura ecològica, mitjançant jornades de formació i lectures així com compartint coneixement entre totes les persones participants del projecte. Un dels puntals d’aquest projecte és la construcció col·lectiva d’aquest espai que fins llavors es trobava en desús. Entre les participants i l’Ajuntament hem tornat a donar vida a un espai desaprofitat i hem obert un pulmó verd al poble.

Si ets propietari/a d’algun solar que es trobi en desús i vols donar-li una altra vida pots posar-te en contacte amb nosaltres per valorar si podem donar-li un ús que permeti mantenir l’espai en bones condicions, sense perdre’n la propietat del terreny. També, si estàs interessat/da a participar de l’Hort de Cal Tomàquet o de nous projectes d’Hort Ecològic, et demanem que ens omplis aquest formulari.


Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/clients/client1/web5/web/wp-content/themes/accesspress-parallax/content-single.php on line 111