Navàs t’apassiona amb gastronomia, cultura, història, esport, igualtat i molt més!

Aquest cap de setmana, a Navàs hi trobaràs actes per a tots els públics, interessos i inquietuds!

Començarem demà divendres amb l’acte en motiu del 25N, per denunciar que a les dones ens continuen assassinant pel sol fet de ser dones, i no només això, sinó que patim violència a diari, tant a l’àmbit públic com privat, i que estem molt lluny d’aconseguir la igualtat. Comptarem amb dones de diferents edats que ens explicaran com viuen elles la violència masclista a la seva vida quotidiana.

Dissabte al matí, continuarem amb actes en motiu del Dia Internacional Contra les Violències Masclistes, ja que al Passeig Ramon Vall hi trobarem un “contacontes” amb perspectiva de gènere, i l’obra de teatre “Vols dir? Com reaccionem davant la violència patriarcal”. A més, durant tot el matí hi hauran actes de la setmana de prevenció de residus: un Mercat d’Intercanvi de Llibres i l’exposició Qui embruta el mar?. També hi haurà esmorzar popular: coca amb xocolata, i sucs!

Dissabte a la tarda haurem de triar entre esport i memòria històrica. A 2/4 de 7, podrem veure el documental “La guerra inacabada”, coproduït entre TV3 i la productora Som Batabat, SCCL; que denúncia que a Catalunya encara hi ha 5.063 famílies que reclamen un parent desaparegut a la guerra o anys després, durant la dictadura, i aconseguir trobar-los i identificar-los és pràcticament una proesa, més encara tenint en compte el poc suport de l’Estat espanyol. Comptarem amb la presència dels directors: Antoni Tortajada i Joan Gallifa, i també amb la família Santmiquel de Navàs, un dels testimonis que es recullen en el documental. Si optem per esport, a 1/4 de 7 hi haurà la presentació dels equips del CB Navàs, i a continuació podrem gaudir amb el partit dels sèniors del Líder CB Navàs contra el segon classificat de la lliga: AEC Torrassa Collblanc. 

Diumenge a la tarda, a 2/4 de 6 a la sala d’actes de l’EDN, es realitzarà l’entrega dels guardons del XXXVII Concurs de Cinema i Vídeo de Navàs, i es projectaran els curts guanyadors. També comptarem actuacions de l’Escola de Música.

I si voleu gaudir de la bona gastronomia navassenca i de bon vi, aquest cap de setmana és la darrera oportunitat per provar els plats de la campanya NavàsTAPASsiona, en la qual hi han participat 10 restaurants del poble.

Us esperem a Navàs!

 

 


Notice: Undefined variable: categoria_pare in /var/www/clients/client1/web5/web/wp-content/themes/accesspress-parallax/content-single.php on line 47

Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/clients/client1/web5/web/wp-content/themes/accesspress-parallax/content-single.php on line 111