Circuit Navàs: cap a la Sobirania Alimentària

Circuit Navàs: cap a la Sobirania Alimentària és un projecte de l’Ajuntament de Navàs que en aliança amb l’Equip Llaurant Barcelona, l’Associació Menjadors Ecològics, l’Associació Arran de Terra i la Cooperativa Frescoop, pretén promoure el canvi de l’actual sistema alimentari local cap a un model més sostenible, basat en la Transició Agroecològica per aconseguir en un futur la Sobirania Alimentària. 

El projecte aborda de manera global el sistema agroalimentari de Navàs amb l’objectiu d’incidir en tota la ciutadania, implicant productors, elaboradors, restauradors, comerciants i ciutadania en general. És una estratègia per intervenir a curt termini i alhora crear una estructura sòlida de futur, definint un full de ruta clar; creant una estructura de governança alimentària transparent i democràtica; i teixint una economia de proximitat, mitjançant els circuits curts alimentaris de Navàs.

Aquest és un projecte subvencionat per la Fundació Daniel & Nina Carasso.


Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/clients/client1/web5/web/wp-content/themes/accesspress-parallax/content-single.php on line 111