Cicle de concerts d’hivern

L’Ajuntament de Navàs, Navàs Acció Cultural i l’Escola de Música organitzen un cicle de Concerts d’Hivern, amb una actuació que brilla amb llum pròpia, la del pianista i compositor d’origen argentí Emílio Solla, que actuarà el dia 28 de gener, a les 7 de la tarda, al Casal Sant Genís de Navàs, acompanyat per la Banda de Jazz de l’Escola de Música de Navàs.

En aquest cicle musical també actuaran, el dia 27 de gener, Guillamí Trio, el dia 3 de febrer, Roger Illa a l’auditori de l’Escola de Música, i el 4 de febrer, el navassenc Eduard Freixa, al Casal Sant Genís de Navàs.

La Diputació de Barcelona i l’AMPA de l’Escola de Música col·laboren en aquest programa de Concerts d’Hivern.

Paral·lelament als concerts, també s’ha organitzat un taller de composició i arranjaments, dirigit pel mateix Emilio Solla. Inscripcions aquí.

Emilio Solla

Pianista i compositor argentí establert a Nova York, Emilio Solla compta amb una trajectòria extensíssima i versàtil. Més de 47 discos enregistrats, és considerat un dels músics més destacats en Tango-Jazz, corrent que fusiona tango i folk argentí modern, el jazz i altres estils de música contemporanis. Ha actuat, realitzat arranjaments i composicions amb Paquito D’Rivera, Arturo O’Farrill, Pablo Aslan o Cristina Pato entre molts d’altres, i lidera i forma part de diferents formacions. Entre aquestes destaca La Inestable de Brooklyn, nominada als Premis Grammy 2015 i Emilio Solla & Afines, quintet amb base a Barcelona amb el qual realitza gira per Europa. Com a professor, ha dut a terme una tasca extraordinària en diversos conservatoris i escoles superiors d’Argentina, Catalunya, Estats Units, Suècia i Finlàndia, tant en ensenyaments acadèmics com en tallers i masterclasses.


Notice: Undefined variable: categoria_pare in /var/www/clients/client1/web5/web/wp-content/themes/accesspress-parallax/content-single.php on line 47

Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/clients/client1/web5/web/wp-content/themes/accesspress-parallax/content-single.php on line 111