A BON BOCÍ, BON GLOP DE VI

Arriba la setena edició del NavàsT’apassiona posant a prova un any més la capacitat de creació i síntesi gastronòmica de 10 restaurants de Navàs, del 8 al 25 de novembre, amb 20 tapes per degustar amb productes de proximitat, al preu de 4,00 € cadascuna i una copa a escollir de vi negre o vi blanc del celler Grau i Grau de Castellfollit del Boix. Durant tres setmanes, els caps de setmana hi haurà més al·licients per sortir de tapes, valorar-ne la qualitat i la quantitat.

  • Llaminera de porc amb compota de poma reineta i confitura d’albercoc, i varietat de formatges de l’entorn amb mel del Mujal i melmelada, són les tapes del Bar de l’Estació.
  • Vedella del coll estofada amb bolets de temporada, i calamars a la romana casolans, del Bar les Tapes.
  • Montadito de pa O-tèntic de la Fleca Vidal, botifarra de Casa Enfruns amb foie i camagrocs, i pa de coca de Folgueroles amb escalivada, formatge de Cal Músic i oli de tomàquet i farigola, al restaurant Cal Ramon.
  • Patates braves casolanes, i carn amb salsa, seran les tapes del Bar Còmic.
  • Fajita de pollastre i verdures, i torrada d’alvocat amb remenat de tonyina, són les tapes del restaurant el Petit Racó de Navàs.
  • Callos de la Ma. Àngels, i bacallà amb petxines, els tastets del restaurant Amistad.
  • Les nostres braves, i un tros de pizza carbonara amb botifarra de Cal Valentí, a la Pizzeria l’Antiga Sastreria.
  • Coca de carn dolça, i civet de senglar amb salsa de xocolata, a la barra del restaurant l’Alberg de Castelladral.
  • Cassoleta de mandonguilles del Ral amb pèsol negre del Berguedà, i truita de patates, xistorra i formatge, són les propostes del Bar la Trobada.
  • Popets a la brotesca, i rotllets de llom farcits, al Rústic Bar.

Les persones que tinguin segellades com a mínim 10 tapes entraran en un sorteig d’una panera de productes ecològics i de proximitat valorada en 300 euros (la graella timbrada caldrà lliurar-la a la OAC de l’Ajuntament).

Navàs T’apassiona està promoguda per la regidoria de Promoció Econòmica amb el suport dels deu establiments dedicats a la restauració que hi participen i celler Grau i Grau de Castellfollit del Boix.